Persondata politik (GDPR)


Dit modelbygger eventyr starter i SKALA-modelbyg.dk


Vi anbefaler os indenfor:

Modelbyggesæt * samlesæt * skalamodeller * fly * skibe * køretøjer * Modelhobby

* Racerbaner * Loppeshop (pop-up)

Persondataforordning (EU forordning forkortet GDPR)
Persondatapolitik hos DSR Scandinavia



DSR SCANDINAVIA har fokus på, at du føler dig tryg ved at besøge www.SKALA-modelbyg.dk. Nærværende persondatapolitik fastlægger således klare retningslinjer for DSR SCANDINAVIA`s måde at behandle dine personoplysninger.

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender forskellige processer på vores hjemmeside.


Den dataansvarlige i DSR Scandinavia er:

DSR Scandinavia v/Svend-E. Gottlieb

CVR 25023838, Frederiksborgvej 521, 4000 Roskilde

webshop(a)SKALA-model.dk eller vongottlieb(a)yahoo.dk
tlf. 26124000


Oplysninger som DSR SCANDINAVIA indsamler
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel og levering på vores hjemmeside.
Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig, når du:
• Bestiller vores produkter på vores hjemmeside www.SKALA-modelbyg.dk.
• Tilmelder dig vores DSR SCANDINAVIA nyhedsbrev via en e-mail.
• Sender os en forespørgsel, giver feedback eller har anden dialog med vores support.

I øvrigt bruger www.SKALA-modelbyg.dk via websitet eller på anden måde således:

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
• Gennemførelse af en bestilling og forsendelse af varer via vores hjemmeside.
• Tilmelding til nyhedsbrev.
• Statistik.
• Øvrige markedsføringstiltag af særlig interesse for hobbyfolket.

I forbindelse med bestilling på www.SKALA-modelbyg.dk indsamler vi persondata, som er nødvendige for os for at kunne gennemføre din bestilling og efterfølgende betaling. Det er e-mail, navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og evt. kommentarer til din ordre. Vi anvender alene dine oplysninger til oprettelse og udførelse af din bestilling, så vi kan give dig en god service samt hjælpe dig med evt. henvendelser fra dig. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.


Din forudbetaling foretages via netbank - Danske Bank (se venligst vore betalingsbetingelser og vilkår) eller en sikker forbindelse der sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. EAN-myndigheder kan bestille efter de sædvanlige regler.


Tilmelding til vores nyhedsbrev: Tilmelder du dig vores nyhedsbrev via e-mail indsamler vi dit navn, e-mail adresse, evt. telefonnummer, postnr., produkt præferencer. Retsgrundlaget er således dit samtykke, jf. jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b samt markedsføringsloven § 10. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage et begrænset antal nyhedsbreve via e-mail. Vi bruger også Facebook og andre sociale medier til vores markedsføring.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet med en mail til vores webshop@SKALA-model.dk. Tydeliggør venligst AFMELDING i emnetitel. Vi skal også bede om dit navn og adresse, så vi kan være sikker på at få dig slettet som ønsket.


Modtagere af personoplysninger: Tredjeparter:DSR SCANDINAVIA sælger, distribuerer og udlejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, bortset fra til DSR SCANDINAVIA`s normale bankforbindelser samt associeret samarbejdspartnere samt producenter/leverandører, medmindre lovgivningen kræver det. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om f.eks. kreditkortsvindel eller anden svindel.


Databehandlere:Ligeledes overlades dine personoplysninger til DSR Scandinavia`s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på DSR SCANDINAVIA vegne, f.eks. leverandører i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, markedsføringsbureauer, udbydere af kundetilfredshedsundersøgelser, it-leverandører samt alment kendte markedsføringsplatforme som Facebook, Google, Criteo, Adform. Disse samarbejdspartnere behandler personoplysningerne på DSR SCANDINAVIA`s vegne og i overensstemmelse med EU`s persondataforordnings regler jf. efterfølgende afsnit.


Overførsel til tredjelande: To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
• kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
• kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active


Opbevaring og sletning af personoplysninger:

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor, herunder under hensynstagne forpligtelser i f.eks. årsregnskabs-, bogførings- og forældelsesloven. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.
Opdatering og vedligeholdelse af personoplysninger: DSR SCANDINAVIA forbeholder sig ret til at kontakte dig, efter aftale med dig, via e-mail, telefon og fax i forbindelse med administrationen af din kontakt med DSR SCANDINAVIA. På din anmodning fjerner DSR SCANDINAVIA de dertil knyttede personlige oplysninger fra DSR SCANDINAVIA`s kundedatabase.


DSR SCANDINAVIA forbeholder sig retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificerbare oplysninger ex. IP adresser med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte DSR SCANDINAVIA selv og DSR SCANDINAVIA`s brugere. Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at DSR SCANDINAVIA bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at skrive eller sende en e-mail til DSR SCANDINAVIA`s webshop@SKALA-model.dk.


Sikkerhed:

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.


Brug af cookies på www.SKALA-modelbyg.dk:
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.


Hjemmesidens brug af cookies:

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncørers annoncer og salgsoptimere hjemmesiden.


Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies: Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en bestilling gennemført.

Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem vores nordiske samarbejdspartnere. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du f.eks. er logget ind.

Præference- cookies: Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Videoer indlejret på www.SKALA-modelbyg.dk er via YouTube. YouTube bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video der vises og hvor meget af filmen du har set. YouTube cookies er såkaldte Flash cookies.

Drifts- og optimeringscookies: Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.


Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider:

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistikværktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.


Sådan afviser og sletter du dine cookies:

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.


Sletning af cookies:

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Dine rettigheder, spørgsmål & klagevejledning:

Med forbehold af visse lovbestemte undtagelser har du ret til at få adgang til de personoplysninger, vi behandler og opbevarer om dig. Desuden har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen og anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Derudover har du ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af dine oplysninger, hvis nødvendigt.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig.


Har du spørgsmål ?:

Hvis du gerne vil udøve dine rettigheder eller hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf. 26124000 (kontortid man-fre 17:00-18:00) eller e-mail webshop(a)SKALA-model.dk. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Links:

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at DSR SCANDINAVIA ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på disse hjemmesider, og at DSR SCANDINAVIA derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider og brugen heraf. Derudover godkender DSR SCANDINAVIA ikke automatisk noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside.

Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på disse hjemmesider.


DSR Scandinavia Roskilde,

den 24 maj 2018

Frederiksborgvej 521

4000 Roskilde

Mob. 2612 4000  webshop@SKALA-modelbyg.dk